Dierenkliniek 't Gooi

Kleinschalig en gemoedelijk

Dierenkliniek 't Gooi is een kleinschalige en gemoedelijke dierenartsenpraktijk gelegen in het centrum van Laren NH. Van maandag tot en met zaterdag ochtend staat ons team klaar om de beste zorg te leveren voor u en uw huisdier. Alle reguliere behandelingen kunnen uitgevoerd worden, inclusief ingewikkelde en complexe operaties!

Nieuw huisdier

Heeft u een nieuw dier in huis genomen? Gezelschapsdieren zoals honden, katten, vogels, konijnen en knaagdieren hebben elk hun eigen controles nodig. Dierenkliniek 't Gooi biedt zowel preventieve als curatieve zorg. Bij behandelingen maken wij gebruik van moderne technieken.

Voeding en medicijnen

Na afloop van uw bezoek aan de dierenarts helpen we u waar nodig direct in onze dierenapotheek voor medicatie of voeding. Wilt u medicijnen of voeding op komen halen? Wanneer u zeker wilt zijn dat u niet voor niets komt, belt u vooraf dan even.

Ruime openingstijden


Wist u dat Dierenkliniek 't Gooi één van de weinige dierenklinieken in het Gooi is, die zes dagen per week geopend is? Ook elke zaterdagochtend is de balie geopend en hebben wij een inloopspreekuur.

Bereikbaarheid & parkeren


Onze kliniek is te vinden in het centrum van Laren NH en is gemakkelijk te bereiken met de auto. Rondom de praktijk zijn er voldoende gratis parkeerplekken.