Dierenkliniek 't Gooi

Ons professioneel team

Robert Snelder

Ik ben Robert Snelder en ben in juli 1997 afgestudeerd in Gent. Op 1 januari 1998 heb ik het stokje overgenomen van mijn vader en ben ik eigenaar geworden van de kliniek. Daarna ben ik begonnen met de modernisatie van de kliniek, een proces wat zoals de diergeneeskunde zelf een nooit eindig proces is.

Er is een groot verschil tussen eigenaren, diersoorten, het individuele dier en de reden van komst, wat zorgt voor afwisseling. Dat vind ik het leuke van mijn beroep.

Mijn interesse gaat uit naar innovatie, maar het leukste vind ik tumor chirurgie van de weke delen.

Heidi de Munnik

PARAVETERINAIR

Mijn naam is Heidi de Munnik, sinds 1996 werkzaam bij Dierenkliniek ‘t Gooi.

Het leuke aan mijn werk vind ik de omgang met de dieren en hun eigenaren en de afwisseling en soms de hectiek die het beroep paraveterinair biedt.

Ook is het mooi om de levensloop van een dier mee te maken; van pup/kitten tot senior…

Monique Schouten

PARAVETERINAIR

Ik ben Monique Schouten en ik werk bij Dierenkliniek ‘t Gooi sinds 2001.

Ik doe dit werk met veel plezier. Mijn voorkeur gaat uit naar assisteren bij operaties. Of het nu gaat om sterilisaties of knie operaties; ik ben overal voor in. Sinds kort werken we met lasertherapie die we in zetten na de operatie om de wondgenezing te bevorderen. Dit is erg leuk om te doen en vooral zien we dat dit goede resultaten boekt.

Een fijn team om mee te werken in een moderne praktijk met de mooiste
apparatuur. Beter kan niet! Maar beter maken wel.

Fieneke de Haas

Paraveterinair

Mijn naam is Fieneke de Haas. Ik woon in Laren. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Toen mijn kinderen naar school gingen, ben ik uit interesse en  liefde voor dieren, alsnog de opleiding dierenarts assistent paraveterinair gaan volgen.

In 2004 ben ik bij deze kliniek stage gaan lopen. Het klikte zo goed dat ik na mijn eindexamen in 2005 in vaste dienst ben gekomen. We hebben een heel gezellig team en het is zeer afwisselend werk. Variërend van assisteren bij operaties en nazorg of het behandelen van een gebit tot aan administratieve bezigheden.

Ik doe het allemaal even graag, maar het leukste aan dit werk vind ik toch wel het contact met zowel mens als dier.

Join Our Team