Wij werken op afspraak

Wij hebben iedere dag spreekuren zowel in de ochtend als in de middag.  Tevens is de praktijk op zaterdagochtend  geopend van 11 uur tot 12 uur.

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat wij voldoende tijd kunnen inplannen voor het consult en de wachttijd voor u en uw huisdier zo kort mogelijk kunnen houden. Wanneer u belt, kunt u indien gewenst meestal op dezelfde dag al terecht.

Afspraak maken 035 - 531 01 00

Ernstig zieke- of gewonde dieren kunnen altijd direct dezelfde dag komen!

Spoedgevallen

Inloopspreekuur

Iedere zaterdag van 11:00 - 12:00 uur houden wij een inloopspreekuur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.  

Consult

Tijdens het consult zullen er diverse vragen over uw huisdier worden gesteld en zal uw huisdier zorgvuldig worden onderzocht. Indien nodig zal er een vervolgonderzoek moeten worden uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan bloedonderzoek, röntgenologisch onderzoek, echografisch onderzoek, microscopisch onderzoek, enz. Dit wordt zoveel mogelijk op dezelfde dag verricht. Op de uitslag van het bloedonderzoek kunt u bijvoorbeeld meestal gewoon even wachten. Na de uitslag zal er uitvoerig worden besproken hoe we uw huisdier gaan behandelen.

Visites aan huis

Voor mensen en dieren die om een of andere reden niet naar de kliniek kunnen komen, bestaat de mogelijkheid, dat wij naar u toekomen om een huisvisite te verrichten .
 
Ook voor mensen met meerdere dieren is het soms gemakkelijk als wij voor de vaccinatie bijvoorbeeld bij u langskomen, dit vinden wij geen enkel probleem.